Wednesday, August 19, 2009

i feel so lonely without you ...


kan det virkelig passe at jeg skal gå og have det af HELVEDE til hver eneste gang der er den mindste ubalance i kosmos!? - det synes jeg virkelig ikke er iorden, og det værste er at jeg ikke engang ved hvem jeg skal skælde ud!

suk ... - jeg ved godt at jeg brød et løfte, men det var jo kun fordi jeg vidste at du ville blive sur hvis jeg sagde det.. kan du ikke forstå det? jeg vidste at det ville blive sådan her, og jeg ville bare så gerne udskyde det og forblive venner lidt længere. er det så forkert at ville beholde dig i mit liv? du ved jo slet ikke hvordan jeg virkelig har det med dig. du tror ikke at "sådan en som mig" ville kunne være interesseret i "sådan en som dig". men hvordan kan du være i tvivl? tror du selv jeg ville kysse dig så meget som jeg gjorde hvis jeg ikke var!? - IDIOT!

sandheden er, jeg holder mere af dig end jeg burde. og et eller andet sted burde det jeg føler være nok, men det er det bare ikke.. der er noget der holder mig tilbage og jeg kan ikke fortælle dig hvorfor eller hvad.. jeg ved ikke hvor længer jeg bliver i mit nuværende forhold, men jeg ville virkelig ønske at du ville blive lidt længere?


jeg elsker dig ...

3 comments:

 1. i wish i could read danish right now, this looks like the finest blog. i should be able to read this, by having studied danish for 4 years now. but it's just not coming for me :(

  ReplyDelete
 2. have you studied danish for 4 years!? cool :)but why?

  ReplyDelete
 3. Hey, hope you're okay!

  Like you blog.
  // Becks

  ReplyDelete